AZ AMA BÖYLE ÇÖKÜŞ GÜNÜNDE TEMETTÜ VERMESİ BİLE GÜZEL.. DİĞER YANDAN SANAYİDE TOPARLANMA BAŞLAMIŞ.. PİSTONUN GELECEĞİ İYİ GÖRÜNÜYOR..
BUGÜN FRENE AYAK UYDURAMAMASI BENİ ŞAŞIRTMIŞTI..DEMEK BUYMUŞ SIRRI.. HABER GECE 21:47 E DOĞRU GELMİŞ..
İŞTE HABER..
08.02.2010 21:47 ***FMIZP***FEDERAL-MOGUL IZMIT PISTON VE PIM ÜRETIM TESISLERI A.S.( Kar Payi Dagitimina Iliskin Yönetim Kurulu Karari )
***FMIZP***FEDERAL-MOGUL IZMIT PISTON VE PIM ÜRETIM TESISLERI A.S.( Kar Payi Dagitimina Iliskin Yönetim Kurulu Karari )
Ortakligin Adresi : MUAMMER DERELI SOKAK VUMHURIYET MAHALLESI NO:2A KURUÇESME IZMIT
Telefon ve Faks No. : 262 2260820 TELEFON - 262 2262405
Ortakligin Yatirimci/Pay Sahipleri Ile Iliskiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : PAY SAHIPLERI BIRIMI SORUMLUSU YIGIT TANER - 212 292 6313 TEL --- 212 292 6268 FAX
Yapilan Açiklama Güncelleme mi? : Evet
Yapilan Açiklama Düzeltme mi? : Evet
Yapilan Açiklama Ertelenmis Bir Açiklama mi? : Hayir
Konuya Iliskin Daha Önce Yapilan Özel Durum Açiklamasinin Tarihi : 05.01.2010
Özet Bilgi : DENETIMDEN GEÇMIS 2009 YILI MALI TABLOLARI SONRASI DAGITIMINA KARAR VERILEN KAR MIKTARI VE ORANI
Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 30.12.2009
Dagitilmasi Teklif Edilecek Kar Payinin Hesap Dönemi : 2,009.00
Hisse Senedi Seklinde Dagitilmasi Teklif Edilecek Toplam Kar Payi (TL) : 0.00
Hisse Senedi Seklinde Dagitilmasi Teklif Edilecek Kar Payinin Sermayeye Orani (%) : 0.00
Nakit Olarak Dagitilmasi Teklif Edilecek Toplam Brüt Kar Payi (TL) : 1767010,37
Borsa'da Islem Gören 1 TL Nominal Degerli Beher Paya Dagitilacak Nakit Kar Payi :
Brüt (TL) : 0,123768
Net (TL) : 0,1052028
Teklif Edilecek Dagitim Tarihi : 17.02.2010
EK AÇIKLAMALAR:
Ortakligimiz 2009 yili mali tablolarinda net kar olusmasi durumunda, olusacak karin tamamini nakit dagitmak üzere karar almis ve bu karar 05.01.2010 tarihinde kamuyu aydinlatma platformu araciligi ile ortaklarimiza duyurulmustu.
Ortakligimizin 1 Subat 2010 tarihinde 2009 yili denetimden geçmis mali tablo ve dipnotlarini kamuya açiklamis ve bu tablolar baz alinarak, 16 Subat 2010 tarihli 2009 yili olagan genel kurulunda ortaklarimizin onayina sunulacak olan kar dagitim tablosu hazirlanmistir.
Ilgili tablo ve oranlar ekte bilgilerinize sunulmaktadir.
Sermaye Piyasasi Kurulu 2009 yili için kar dagitim zorunlulugunu kaldirmis 1. temettü oraninin ortakliklar tarafindan belirlenmesi gerektigi yönünde açiklama yapmistir.
Ortakligimiz olusacak karin tamamini dagitmaktadir. 1. temettü orani geçen seneye paralel olarak 20% olarak hesaplanmistir.
Ortaklarimiza Saygi ile duyurulur.
Yukaridaki açiklamalarimizin, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayili Tebliginde yeralan esaslara uygun oldugunu, bu konuda/konularda tarafimiza ulasan bilgileri tam olarak yansittigini bilgilerin defter, kayit ve belgelerimize uygun oldugunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve dogru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalari gösterdigimizi ve yapilan bu açiklamalardan sorumlu oldugumuzu beyan ederiz.
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=104093IMKB